Snart är det sjösättning

30/4-1/5 sjösätter Stora/Västra och Östra plan, och i mitten av maj, 14-15/5, Västra/Motorbåtar. Slipbasarna på respektive plan har och kommer att skicka mer information. Det är viktigt att ni har giltig försäkring, denna skickas till slipbas alternativt till hamnkapten@svindersviksbatklubb.se.

Vid byte av lås till Smedjan har det upptäckts att inte alla nycklar passar där, kontakta info@svindersviksbatklubb.se om din nyckel inte passar där så får du byta till en ny.

Den 10/4 april var det dags för årets andra arbetsdag där både byggarbeten och städning inklusive dasstömning hanns med. Tack till alla som var där och högg i!

Du som funderar på att sälja din båt – kom ihåg att upplysa köpare om att plats på klubben inte ingår, det ansöks om via kön.

Vi passar också på att välkomna nya medlemmar, vi kommer ha en introduktion den 8/5 kl 10 där vi går igenom klubben och det kommer finnas möjlighet att skriva upp sig för arbetsdagar och nattvaktspass.

Nu finns också justerat protokoll från årsmötet att ta del av här.

Vi vill också passa på att påminna om städkväll (obligatorisk för båt- och kajakägare) – ni väljer en av kvällarna den 18 eller 19 maj.

Om ni har frågor/funderingar kontaktar ni info@svindersviksbatklubb.se